ME-Time

Supersnel herstel van burn-outs

Het label ME-Time is gericht op supersnel (7 weken) herstel van burn-outs of extreme stressklachten bij medewerkers en managers. ME-Time trajecten worden in België door PRR-Consultancy uitgevoerd. PRR-Consultancy is Empowered by Brain at Work EU.

ME-Time

Iedereen heeft recht op tijd voor zichzelf, vooral medewerkers die kampen met verhoogde stressklachten. Ontdek de essentie van ‘ME Time’ en leer hoe het integreren van ontspanning in je dagelijkse routine kan leiden tot een gebalanceerd en gelukkig leven. Het komt erop neer dat zolang je alleen kan zijn met je gedachten, je met succes kwalitatieve ME-time hebt.

Waarom een ME-Time traject?

Indien het afwezig zijn van medewerkers geen aanvaardbare optie is voor het bedrijf. Voor wie een snel en effectief herstel van cruciaal belang is en zo snel mogelijk terug wil en/of dient te keren naar werk.

Het ME-Time programma en de bijbehorende werkwijze zijn deels gevormd door ervaring, maar zijn voornamelijk gestoeld op wetenschappelijke inzichten. Gedurende het zeven weken durende herstelprogramma wordt deze specifiek ontwikkelde methode intensief toegepast op de medewerker/manager.

 • 7 weken, geen wachttijden
 • Actief, passief intensief
 • Bereikbaarheid 24/7
 • Basic Personality Inventory (BPI)
 • Wekelijkse meetmomenten
 • Pure mental empowerment
ME-Time

ME-Time traject aanvragen?
Contacteer ons!

Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden

Samen met de werkgever wordt gekeken naar een gezonde balans tussen werk en ontspanning, met aandacht voor de werknemers, persoonlijkheid en identiteit. Als deze niet worden geaccepteerd, kan dit leiden tot innerlijke onrust op lange termijn. Het is dus belangrijk dat werknemers een gevoel van ‘eigenaarschap’ ervaren op de werkvloer, iets wat tegenwoordig vaak ontbreekt.

Een ME-Time traject voor een belangrijke (onmisbare) medewerker, manager of jouw zelf kost slechts € 9.500 exclusief 21% btw.

Je hoeft geen genie te zijn om te begrijpen dat je aanzienlijk zult besparen. Met een Me-Time traject van 7 weken verdien je de kosten eigenlijk direct terug. Dankzij de uiterst efficiënte aanpak van het ME-Time traject, zonder wachttijden en onnodig lang verzuim bespaar je aanzienlijk op je totale kosten.

Wat kost verzuim?

Uitgaande van een gemiddeld jaarinkomen in Nederland van € 36.500 (CPB, 2020). De loondoorbetaling bij ziekte is gemiddeld € 153 per dag. Daar komen nog extra verzuimkosten bij. Maak een eigen berekening: klik hier

Indicatie kosten verzuimende werknemer per dag:

 1. Loondoorbetaling: € 153
 2. Kosten vervanging: € 191
 3. Omzetverlies tijdens afwezigheid: € 43
 4. Kosten arbodienstverlening: € 10
 5. Interne verzuimbegeleiding: € 8
 • Totaal verzuimkosten: € 405 per dag / € 2.025 per week
 • Is het jaarinkomen van deze medewerker of manager hoger dan € 36.500 zijn ook de wekelijkse verzuimkosten hoger

Je hebt een medewerker (of jijzelf) die eigenlijk onmisbaar is en bent op zoek naar een een uiterst effectieve en snelle oplossing?

Ook de medewerker wilt doorpakken en werken aan een snelle oplossing. wanneer je start met een ME-time traject wil je ook echt werken aan je mentaal welzijn. Je verlangt ernaar om tools te krijgen die je duurzaam inzetbaarheid bekrachtigd. Je draagt je inspanningsplicht van je oefeningen waardig en de Brain Care health APP gebruik je dagelijks ter ondersteuning.

De wacht en doorlooptijden van traditioneel coaching hersteltrajecten of trajecten bij psychologen duren te lang, dan is een ME-Time traject de beste oplossing voor jou.

ME-Time trajecten worden niet alleen begeleid door gespecialiseerde professionals, maar ook nauwlettend gevolgd, gemonitord en extra ondersteund door het management van de VitaliteitsGroep. Elke mogelijke inspanning wordt geleverd om binnen de gestelde tijd het traject tot een uiterst succesvol einde te brengen.

Een ME-time traject bestaat uit een traject manager en minstens 3 professionals die multidisciplinair met elkaar werken om je zo snel mogelijk weer in je kracht te brengen.

Het ME-Time traject biedt effectieve resultaten, met voldoende ruimte binnen het Mental Empowerment programma om actief te leren ontspannen. Deze methodiek werkt doeltreffend op het bewuste en onderbewuste bewustzijn, waardoor het zorgt voor nauwkeurige hersentraining. De neurale verbindingen worden op een natuurlijke en duurzame wijze hersteld, wat resulteert in topklasse brain care.

Wanneer je mentale veerkracht uit balans is, wil je meetbare en duidelijke resultaten zien. In samenwerking met klinisch neuropsycholoog Michael Portzky zijn meetinstrumenten geïntegreerd in het ME-Time traject, waardoor een grondige analyse van het mentale welzijn mogelijk is.

Verken onze website en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je doelstellingen te bereiken. Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we kunnen bespreken hoe we jou kunnen bijstaan op uw mentale reis via de werkgever.

We weten bij PRR Consultancy & de VitaliteitsGroep dat de dagelijkse uitdagingen en verplichtingen van jouw bedrijf soms wat veel kunnen worden. Ons team van experts in Belgie en Nederland is hier om jou te helpen en te begeleiden op verschillende belangrijke gebieden, zodat jij je beter zou voelen en beter presteert.

Na een intake bepalen we of cliënt(en) geschikt zijn voor onze aanpak. Een onwrikbaar, vastberaden streven naar snel herstel is van essentieel belang.

Zo niet, dan verwijzen we ze door naar een andere passende begeleiding.