Ontmoet onze consultants

Bedreven en passionele collega’s werken samen met uw medewerkers aan de mentale veerkracht binnen uw organisatie. Onze consultants genieten van een tikkeltje rock n roll in hun karakter. Onconventioneel en vernieuwend in aanpak, stijl en bedrevenheid.

Net als onze mascotte Rebeltje werken zij met een stevige dosis daadkracht om andere mensen en organisaties te helpen naar introspectie en gewortelde groei.

Willemijn Van Dommelen

Willemijn Van Dommelen

De uber Pink Rebel en een A-psychologische consulenta is een vakkundige specialiste. Ze genoot een achtergrond van (neuro) psychologie maar naar haar eigen zeggen is het haar doorwinterde ervaring die ervoor zorgt dat ze menig mensen raakt en kan inspireren. Deze zakenvrouw is tevens keynote speaker en schrijft naast allerhande vormen van mentale begeleidingen er ook driftig op los op haar blog (LINK blog). Willemijn heeft intussen ook boeken geschreven en zal in het komend jaar haar nieuwste boekwerk uitbrengen ‘Je bent wat je denkt!’.

De rock n roll Moeder Theresa is begaan met de wereldproblematiek en wil graag haar sabby steentje bijdragen voor een mooi gekleurde wereld. Als voorzitter van www.thartvooriedereen.be is ze begaan met dat stukje in de maatschappij. Ze is meer dan onconventioneel, daadkrachtig en visionair.

Wil je een intake met onze rebelse Willemijn?
Ellen Van der Donck

Ellen Van der Donck

‘Onder de ruis, zit jouw unieke kracht’

Vanuit deze insteek ga ik graag samen met jou ‘ontwarren’.

Met mijn jarenlange expertise als bedrijfsmaatschappelijk assistente, vertrouwenspersoon en professioneel bemiddelaar, heb ik enkele jaren geleden de stap gezet om vanuit mijn passionele drive en ‘buiten de lijntjes’ mentaliteit zelfstandig mijn eigen praktijk te gaan uitbouwen. Daarin heb ik ook mijn weg gevonden naar PRR Consultancy.

Mijn focus ligt op HSP, zowel de talenten, als de valkuilen en kwetsbaarheden krijgen ruimte. HSP kan een kwetsbaarheidsfactor zijn voor stressgerelateerde klachten en burnout, maar dit hoeft absoluut niet het geval te zijn.

De diepgaande verwerking van prikkels, de kern van HSP, kan ook de drive zijn om jouw unieke talenten krachtig in te zetten en het zelfvertrouwen te vinden om authentiek te durven zijn.

HSP bekijken vanuit een wetenschappelijk onderbouwd kader, geeft ruimte om passende begeleiding aan te bieden, zowel als erkend HSP Professional als erkend -HSP- loopbaanbegeleider.

Mijn focus ligt op positieve interventies, empowerment, bewustwording van je eigen mogelijkheden en groei met veel aandacht voor veerkracht, rust en hersteltijd. Als HSP heb je veel talenten die je kan inzetten, maar ook je valkuilen herkennen, erkennen en hiermee aan de slag gaan is minstens even belangrijk.

Je bent HSP, je ‘hebt’ het niet. Wat je wel hebt, is de opportuniteit om je hoogsensitiviteit in te zetten als iets positief.

Daar ga ik graag met jou mee aan de slag.

Self-esteem is belief in your value. Confidence is belief in your abilities.

~ Ellen Van der Donck

Wil je een intake met onze rebelse Ellen?
Katty Desquesnes

Katty Desquesnes

Katty is consultant in hart en ziel. Ze ziet het leven als een avontuurlijke quest met onverwachte wicked wendingen, wilde uitdagingen en sweet surprises. Iedereen kiest zelf hoe je met elke situatie omgaat, Katty helpt je graag de juiste manier te kiezen.

Pink Rebel staat voor oplossingen zien waar anderen vastlopen, een verrassende aanpak die buiten de lijntjes durft te gaan en dit overgoten met een overheerlijke love juice... this is totally me, gewoon wicked, wild & sweet!

~ Katty Desquesnes

Wil je een intake met onze rebelse Katty?
Ellen de Winter

Ellen de Winter

Met ruim 25 jaar ervaring in de beauty- en retailbranche en het hebben van teams op meerdere locaties/vestigingen. Mijn focus ligt op onderlinge communicatie, ruis op de werkvloer en informatieverwerking door middel van HBDI. HBDI geeft een helder inzicht in denkvoorkeuren van individuen en teams, op deze manier ben ik in staat om ieders denkvoorkeur in kaart te brengen. Kortom: HBDI is een blauwdruk van jouw persoonlijke brain in een prachtig, zeer effectief model, die je zowel prive als zakelijk, op een hoger level zal brengen.

Ik nodig jou uit om met mij in gesprek te gaan, zodat we jou en je team net dat extra zetje kunnen geven. Samen zetten we koers in de juiste richting! Want niets is zo uniek als jouw eigen denkvoorkeuren. Het bepaalt hoe jij de dingen ziet en communiceert en waarom je soms tegen dezelfde dingen blijft aanlopen. Op deze manier ontdek jij waar je energie van krijgt of juist op leegloopt. Hoe mooi is het om effectieve tools te krijgen waar jij zelf mee aan de slag kunt om verder te groeien!

Wil je een intake met onze rebelse Ellen?
Fiona Gisius

Fiona Gisius

Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige (HBO) en met een heldere wicked focus adviseer ik mensen op het gebied van voeding en een gezonde(re) lifestyle. Ik leer mijn cliënten hoe zij bewuster om kunnen gaan met eten (kiezen voor “voeding” i.p.v. “vulling”) en hoe zij ongezonde voedingsgewoonten kunnen ombuigen naar een verantwoord voedingspatroon, om zodoende fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans te komen.

Mijn motto is, dat een gezond voedingspatroon geen dieet, maar een “way of life” is! Voeding is zeer bepalend voor je algehele gevoel van welzijn en draagt o.a. bij aan: mentale veerkracht, gezond gewicht, hoog energieniveau, betere huid, sterke weerstand, gezonde hormoonhuishouding, gezond slaapritme, stabiel humeur, longevity.

Anders gezegd: als jij lekker in je vel zit, voel je je goed, ben je vriendelijker, socialer, aandachtiger, bewuster, meer gefocust, bereik je meer, ben je productiever en meer gemotiveerd; kortom: de betere versie van jezelf, dus!

Wil je een intake met onze rebelse Fiona?
Linda De Roy

Linda De Roy

Als gediplomeerd paardencoach wil ik mensen die naar Rainbowhorses komen de beste coaching geven. Professioneel en wetenschappelijk onderbouwd. Dankzij de opleidingen die ik heb gevolgd ben ik persoonlijk gegroeid. Mijn ervaringen en kennis zorgen ervoor dat ik me goed kan inleven in mijn cliënten.

We rennen en crossen door het leven, we nemen geen tijd meer voor onszelf, we houden rekening met anderen en onze eigen behoeften vergeten we Wil je terug meer balans, rust en liefde in je leven?

Kom bij Rainbowhorses terug in je kracht met paardenkracht. Love yourself first! The power is within you!

Ja, “jij”, jij bent de creator van jouw leven en “jij” alleen bent verantwoordelijk voor de keuzes en de resultaten in jouw leven.

~ Linda Schrauwen de Roy

It’s all-in your hands - Take time to do what makes your soul happy

~ Linda De Roy

Wil je een intake met onze rebelse Linda?
Severine de Ceuster

Severine de Ceuster

Ik ben Severine, gecertificeerd lifecoach en energetisch consulent.In mijn praktijk te Balen werk ik met mensen rond allerlei topics, gaande van persoonlijke ontwikkeling, werk en privé balans, tot het ontrafelen van diepgewortelde gewoontes en trauma’s. Mijn opleiding praktische psychologie is daarbij een leidraad. Ik heb ook een dikke 20 jaar ervaring in de privé sector als team leader, coach en crisis manager. Ik werk graag samen met jou een actieplan uit om aan jezelf te werken en zo te komen tot de beste versie van jezelf!

Ik heb ook ervaring met het werken rond verslavingsgevoeligheden en diepgewortelde trauma’s. Ook teamwork en issues rond leidinggeven en motivatie liggen in mijn vakgebied.

Contacteer me gerust via mijn website www.shakticonsulting.be!

  • Ik ben gecertifieerd Life Coach.Opleiding van CVO te Thomas Moore hogeschool,Turnhout in avondonderwijs.
  • Verder heb ik in 2018 de opleiding Praktische Psychologie,ook bij het CVO, met succes gevolgd.
  • Ik heb een carriere van 12 jaar bij Janssen Pharmceutica in Beerse als team leader en marketing associate achter de rug.
  • Ik heb een MBA met specialisatie in HR.
  • Ik heb de opleiding tot Energetisch Consulent met succes afgerond in 2018.
  • Ik heb de Masterclass Veerkracht van Michael Portzky in 2020 succesvol gevolgd.

Love your work, love your life, love yourself! Namaste, Blessed be

~ Severine de Ceuster

Wil je een intake met onze rebelse Severine?
Pascale Debaune

Pascale Debaune

Wie ben ik?

Vrouw. Mama. Coach. Positief. Empathisch. Luisterend. Gepolijst. Mild. Betrokken. Met die woorden kan ik mezelf omschrijven en ik wil jou helpen hetzelfde te doen. Iedere persoon is uniek en daarom is ieder traject anders. In functie van je vraag en behoefte, gebruik ik methodes op jouw maat. Je ondersteunen in jouw proces om jezelf onder woorden te brengen en te weten wat je écht belangrijk vindt.

Als loopbaancoach heb ik mijn basis als kinesitherapeut verruimd door een brede waaier opleidingen te volgen over het brein, de neuro-cognitieve methode, compensatiegedrag, perfectionisme, zelfvertrouwen, stress en burn-out, verbindende communicatie, hartcoherentie, onbewuste patronen en gedrag en nog veel meer. Ondertussen blijf ik lezen en leren, elke dag opnieuw.

Je het vermogen leren om je aan te passen aan veranderingen, niet om je perfect aan te passen aan bestaande omstandigheden. Daar sta ik voor!’

Wil je een intake met onze rebelse Pascale?
Gerda Devos

Gerda Devos

Rust brengen waar de verwerking van een verlies jou overhoop haalt.

Jouw kracht ont-dekken in plaats van strijd te leveren met de ingrijpende verandering.

Dat is waar mijn vuur brandt.

Bij het Moment, Phoenix opleidingen en Johan Maes genoot ik verschillende lange en kortere opleidingen rond omgaan met afscheid. De ruime theoretische bagage en tools zet ik in elk traject in, op maat van jouw situatie. Je leert hoe rouw je net kan helpen om weer heel te worden. Zo kan je weer verder gaan met je leven en zelfs krachtiger staan dan ooit, net dankzij wat je hebt meegemaakt.

Wil je een intake met onze rebelse Gerda?
Christelle Borboux

Christelle Borboux

Na 20 jaar ervaring in de sales sector heeft deze rebelse dame zich toegespitst op het menselijk kapitaal en intermenselijke relaties als kinesiologe, als trainer in persoonlijke ontwikkeling en als consultant in burnout preventie en begeleiding, hoe wicked is dit? Christelle is een bezielde rebel en haar expertise is gestoeld op haar persoonlijke EN uitgebreide professionele ervaring. Zij is intiem overtuigd dat het potentieel van elk mens onuitputbaar is en gelooft dat op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste persoon, alles mogelijk is. Een wild, wicked and sweet lady, pur sang!

Wil je een intake met onze rebelse Christelle?
Carola Broers

Carola Broers

Carola is een sabby navigator! Zij inspireert je om ongedwongen naar jezelf te kijken en het licht te schijnen op hetgeen je inzicht en bevrijding zal opleveren.
Deze sweet rebel leert je om je magische kind aandacht en voeding te schenken.

Als een echte Rebel trekt zij jou moeiteloos uit je comfortzone en werkt ze (h)eerlijk confronterend. Met een rebels vleugje humor zal de relatie met jezelf steeds vloeiender, liefdevoller en puur zijn.

Zij dompelt je in de ontspanning en reikt je de tools aan om NU lekker "happydepeppy" in het leven te staan.

Carola is de wicked, wild & sweetnesssssss zelve!

Wil je een intake met onze rebelse Carola?
Tessa Wardenburg

Tessa Wardenburg

Deze weelderige dame heeft alle ''signs'' van een echte REBEL.

Na vele jaren actief te zijn in retail management, fashion en make up heeft ze op haar eigenwijze manier een succes gevonden door de mensheid authentiek aan te spreken. Ze belicht de juiste vormen van cliënten door kleuradvies te geven en door workshops en trainingen te geven rond stylingtips.

Waardoor individuen, bedrijven en teams het lef hebben om zichzelf te durven zijn in hun stijl. Want vergis je niet, het zelfbeeld van ons als individu laat veel te wensen over. Styling gaat over zoveel meer dan een kwastje make-up, het gaat over een attitude en introspectie. Want wie mooi is van binnen, juist…. En dat kan onze sabby Tessa er moeiteloos uithalen. She will make you shine like a diamond!

Om het uiterlijk te doen samensmelten naar een sterk beeld wie je bent en wat je willen bereiken. Deze onuitgesproken taal is een belangrijk onderdeel in welke boodschap dan ook dat je wilt overbrengen naar anderen maar ook naar jezelf.

Zelf vindt de rebelse dame het een eer om onder de vleugels van PRR de styling te mogen voorzien voor cliënten.

Real style is never right or wrong, it's a matter of being yourself on purpose.

~ Tessa Wardenburg

Wil je een intake met onze rebelse Tessa?
Corianne Visser

Corianne Visser

Externe communicatie

Deze ervaren bevlogen grafisch ontwerper met een eigenwijze benadering is onze creatieve duizendpoot als het aankomt op onze commerciële uitingen on-en off-screen. Zij heeft naast onze werkzaamheden haar eigen bedrijf www.appartement37.nl waar zij al haar creativiteit in kwijt kan met het ontwerpen van huisstijlen, geboorte-en trouwkaartjes, invitaties, verpakkingen en andere grafische producten.

Wil je een intake met onze rebelse Corianne?
Angelique van Oosterbosch

Angelique van Oosterbosch

In Angelique vindt u een opgewekt, betrouwbaar, dynamisch en zorgzaam persoon. Iemand die naar u luistert en een veilig gevoel geeft, en toch krachtig genoeg is om samen met u het roer om te gooien. Opgeven zal ze niet snel doen, waardoor ook u steviger in uw schoenen zult staan. Als detox coach en voedingsconsulent begeleid ik u op uw weg naar een gezonde levensstijl. Door de persoonlijke en intensieve begeleiding werken we toe naar een ware ‘mind-shift’ qua voeding. Het belangrijkste daarbij is het vinden van de juiste balans tussen gezonde voeding en het genieten. De detox op basis van gezonde, ontgiftende voeding in combinatie met een natuurlijk, energetisch ampul én persoonlijke begeleiding zorgt voor meer energie, betere nachtrust, een sterker immuunsysteem, een betere gemoedstoestand, betere spijsvertering etc. etc.

Wil je een intake met onze rebelse Angelique?