Jouw mentaal welzijn

Bij PRR Consultancy zijn wij er dankzij de werkgever natuurlijk ook voor de werknemer. Ben jij op zoek naar advies en begeleiding op mentaal gebied? Bij PRR Consultancy begrijpen we dat uw mentale welzijn van het grootste belang is. Wij zijn er trots op om medewerkers zoals jou te helpen bij het realiseren van hun doelen en het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot
hun mentale welzijn.

Bij PRR Consultancy geloven we in maatwerk. Ons team van ervaren experts staat klaar om je te ondersteunen bij uw unieke behoeften en doelstellingen. Of jij nu op zoek bent naar hulp bij CSS, werk gerelateerde vraagstukken, arbeidsconflicten of loopbaanbegeleiding, outplacement, trainingen en/of workshops of andere zaken rond soft HR, wij hebben de kennis en ervaring om jou te begeleiden.

Onze toewijding aan integriteit en professionaliteit staat centraal in alles wat we doen. Jij kunt erop vertrouwen dat je bij PRR Consultancy wordt bijgestaan door een team dat zich volledig inzet voor jouw mentaal welzijn en jouw belangen vooropstelt.

Podcast

In deze podcast neem ik je mee op reis, een reis die geen eindbestemming kent, maar waar ik je meeneem in de hoogtes en de dieptes van het bestaan.

Luister via

Spotify

Vrijblijvend gesprek

Verken onze website en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je doelstellingen te bereiken. Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we kunnen bespreken hoe we jou kunnen bijstaan op uw mentale reis via de werkgever.

We weten bij PRR Consultancy dat de dagelijkse uitdagingen en verplichtingen van jouw bedrijf soms wat veel kunnen worden. Ons team van experts is hier om jou te helpen en te begeleiden op verschillende belangrijke gebieden, zodat jij je beter zou voelen en beter presteert.

Pink Rebel Revolution - Consultancy

Wil jij vandaag beginnen werken aan een beter mentaal welzijn?
Boek dan hier jouw gratis afspraak in.

Unieke behoeften en doelstellingen

 • Voeding
  Een gezond lichaam begint bij goede voeding. Onze deskundigen staan klaar om jou te voorzien van advies en begeleiding over jouw eetpatroon, zodat jij de juiste brandstof hebt om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Hierbij geven wij jou ook tips over hoe je jouw maaltijden kan inplannen, calorieën bijhouden en veel meer.

 • Tijd
  Tijd is heel kostbaar, vooral in het bedrijfsleven. Wij helpen jou bij effectief tijdmanagement, zodat jij jouw werk en persoonlijke tijd beter in balans kunnen brengen. Dit zal leiden tot een productievere en gezondere levensstijl waarin je meer tijd kan doorbrengen met de mensen die er echt toe doen.

 • Trajectbegeleiding
  Sta jij op het punt een nieuwe carrièreweg in te slaan of je huidige weg  te optimaliseren? Onze trajectbegeleidingsexperts zijn er om jou te ondersteunen bij het plannen en bereiken van jouw professionele doelen. Niks kan jou nog tegenhouden als je goed bent voorbereid.

 • Me Time
  Iedereen verdient tijd voor zichzelf. Ontdek het belang van 'Me Time' en leer hoe het integreren van ontspanning in je dagelijkse routine kan bijdragen aan een gebalanceerd en gelukkig leven. Het komt erop neer dat zolang je alleen bent met je gedachten en mindfulness, je met succes kwalitatieve ME-time hebt.

 • Short Break
  Korte pauzes gedurende de werkdag zijn essentieel voor het behouden van focus en productiviteit. Ontvang praktische tips en suggesties voor korte pauzes die daadwerkelijk bijdragen aan jullie welzijn en efficiëntie.

 • Mental Empowerment
  Een sterke geest in een sterk lichaam: dit klinkt misschien als een cliché, maar het is de sleutel tot succes in alle aspecten van het leven. Ontdek onze programma's voor mentale empowerment, die jullie zullen helpen stress te verminderen en veerkracht op te bouwen in het gezicht van uitdagingen. Onze experts geven jou graag meer uitleg.

 • Brein Training
  Verbeter jouw cognitieve vaardigheden en verhoog de mentale scherpte met onze breintrainingssessies. Leer technieken die niet alleen jouw werkprestaties verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezonder brein op de lange termijn. Deze mechanismen zullen jou ook in andere aspecten van jouw leven helpen.

 • Elke Week een Meetschaal
  Streef naar voortdurende verbetering met onze wekelijkse meetschaal. Meet jouw vooruitgang op het gebied van welzijn, productiviteit en persoonlijke doelen, en pas waar nodig jullie strategieën aan. Onze experten bekijken dit dan wekelijks en sturen bij waar nodig om jou optimaal te houden. 
  Bij PRR Consultancy geloven we dat een gezonde en gebalanceerde levensstijl de sleutel is tot succes op elk gebied van het leven. Laten we samen werken aan jullie welzijn en professionele groei.

 • 4DKL
  Wat meet 4DKL? 
  De Vierdimensionale Klachtenlijst (4DKL) bestaat uit 50 vragen/items waarmee psychosociale klachten naar boven worden gehaald. Het maakt een onderscheid tussen stress klachten, depressie, angst en somatisatie (lichamelijk onverklaarde klachten). De symptomen vormen de vier verschillende categorieën. 
  Hoe ziet de vragenlijst eruit? 
  De 4DKL vragenlijst is opgebouwd uit 50 vragen. Deze vragen krijgen een score op 5, deze score kan gaan van “helemaal niet” tot “constant”: 
  Dit zijn de  4 subcategorieën: 
  Stress: 16 items 
  Depressie: 6 items 
  Angst: 12 items 
  Somatisatie (lichamelijk onverklaarde klachten): 16 items 
  Hoe kan PRR Consultancy hierbij helpen? 
  PRR-Consultancy experten bieden ondersteuning bij het gebruik van 4DKL. Zoals hierboven beschreven doorlopen wij het hele process. Dankzij onze expertise kunnen wij jou als werknemer of werkgever helpen klachten vroegtijdig te identificeren zodat jij proactief kan handelen om het welzijn van iedereen te verbeteren.

 • Basic Personality Inventory (BPI) 
  Wat is BPI? 
  De Basic Personality Inventory (BPI) is een psychologisch beoordelingsinstrument ontworpen om al de verschillende persoonlijkheidsaspecten van een persoon te meten en beoordelen. Hiermee krijgen wij inzichten in de psychologische kenmerken, emotionele functies en meer van een bepaald individu. Dankzij de zelfrapporteringsvragen krijgen wij ook een beeld over welke perceptie deze persoon over zichzelf heeft.  
   
  Wij gebruiken BPI om bepaalde persoonlijkheidstrekken van een persoon in kaart te brengen zoals emotionele stabiliteit, extraversie, openheid voor ervaring, vriendelijkheid en nauwgezetheid. Deze resultaten gebruiken wij in verschillende situaties zoals personeelsselectie, counseling en meer. 
  Waarom moet je dit laten bepalen door experten? 
  Bij PRR-Consultancy zijn wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen hierover. Er zijn namelijk verschillende versies van het BPI, hierdoor kan de uitkomst verschillen. Vandaar dat wij als experten specifieke richtlijnen hebben uitgezet om te zorgen dat wij de meest gedetailleerde info en over de juiste vragen beschikken in een bepaalde situatie/context. 
  Waar gebruiken wij het BPI voor? 
  BPI heeft veel doeleinden: dit kan gaan van counselingpraktijken tot personeelsselectie en screening naar andere problemen zoals verslaving, eetstoornissen en meer. Met deze resultaten kunnen onze experten dan een volledig plan van aanpak uitwerken die elke dimensie in kaart brengt en hiervoor een oplossing geeft.