Bevoy

Dé ultieme AI HR-assistent

Bevoy, afgekort voor 'Best Version Of Yourself', is dé ultieme AI HR-assistent. Ontdek een tool die HR-initiatieven niet alleen vereenvoudigt, maar tegelijkertijd een levendige bedrijfscultuur stimuleert.  Met Bevoy wordt het plannen en beheren van initiatieven om welzijn te bevorderen, retentie te verhogen en verzuim te verminderen kinderspel.

Laat collega's sprankelen door hen actief te betrekken bij gepersonaliseerde initiatieven zoals evenementen,  communities, vragenlijsten, virtuele uitdagingen en meer. Elke interactie wordt beloond met LifeCoins, die ze kunnen doneren aan goede doelen—zo voegen ze met elke actie betekenis toe aan hun werk en aan de wereld.

Bevoy brengt efficiëntie en betrokkenheid samen door initiatieven te centraliseren, automatiseren, personaliseren, gamificeren en kwantificeren. Bevoy bespaart niet alleen tijd en moeite , maar creëert ook een werkplek  waar iedereen met plezier werkt en groeit.

Ontdek hoe Bevoy niet alleen tijd en moeite bespaart, maar echt een verschil maakt. Bezoek de website voor meer informatie.