Oproep naar de media! Get out Burn-out!

20 juni 2021
Oproep naar de media! Get out Burn-out!

De media speelt een immens grote rol in ons leven. Ze kunnen ons levensritme maken of kraken.

Men is nog altijd volledig in de veronderstelling dat alles wat in de pers verschijnt de waarheid is. Met mijn rebelse verleden in de media neem ik daar even geen standpunt over in. šŸ™‚

Wat ik wel graag wil doen is de media vragen om alle aandacht te geven aan de psychosociale ziektebeelden van deze tijd. We hebben nu echt veel meer nood aan cruciale en kritische informatie over stress op ons werk. Wat zijn de triggers, wat kan je er zelf aan doen om je mentaal kapitaal fris te houden.

Evenzeer is het ook de taak van de media om adequaat in te spelen over de nieuwsfeiten rond deze psychosociale ziektebeelden. Dus blijven we vanuit Pink Rebel de pers motiveren… Laat je horen en geef de mensen de klanken in hun oren die ze nodig om de waarheid te ontdekken!

Stay wicked, wild & sweet!

Nieuws archief


Het Employee Wellness Programma met PRR

Een gezondere, gelukkigere en meer productieve werkomgeving creƫren als werkgever? Daar hebben onze experts het Employee Wellness Program (EWP) voor gecreƫerd. Investeer in het welzijn van jouw werknemers dankzij ons stappenplan.

Wacht niet langer en investeer in jouw medewerkers. Samen kunnen we een gezonde en gelukkige werkplek creƫren die iedereen alleen maar ten goede komt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe ons Employee Wellness Program jouw organisatie kan transformeren!

Klaar om te investeren in het welzijn van je team? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Zet de eerste stap