Wees een burn-out te slim af met deze tips + tricks!

10 juni 2021
Wees een burn-out te slim af met deze tips + tricks!

Geniet van het leven, ook tijdens het werken. Het hoeft niet altijd hard te gaan.

  • Geniet van het leven, ook tijdens het werken. Het hoeft niet altijd hard te gaan. Ook op je werk, of dit nu thuis, op kantoor, in een winkel of in het onderwijs is, mag je af en toe eens uitblazen. Maak bijvoorbeeld een wandeling wanneer het een zonnige dag is, ook al moet je die ene deadline halen.
  • Wacht niet met je zorgen tot morgen. Als je voelt dat het je te veel wordt zijn er twee stappen die je moet ondernemen: 1. het toegeven aan jezelf , 2. erover praten met anderen voor het te laat is.
  • We weten niet hoe vaak we het nog moeten zeggen maar BEWEEG. Sporten brengt endorfines in je lichaam vrij en deze stofjes zouden ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt. Trek dus je loopschoenen aan na die hele dag achter te computer en breng de stofjes aan het dansen! Geen zin om te sporten? Kruip dan onder de lakens met je partner, seks brengt NOG meer endorfines vrij! Wicked!
  • Durf nee te zeggen. Ja zeggen op alles lijkt een leuke uitdaging, maar is gewoon onhaalbaar en niet nodig. Het is best oke een opdracht af te wijzen of aan een collega door te geven omdat je het zelf te druk hebt.
  • Hou van jezelf. No matter what. Ook al laat je een steek vallen, heb je ruzie op het werk, klikt het niet met je baas, krijg je iets niet rond, lukt een bepaalde opdracht niet. LEER JEZELF GRAAG ZIEN.

Last but not least, stay WICKED, WILD and SWEET!

Nieuws archief


Het Employee Wellness Programma met PRR

Een gezondere, gelukkigere en meer productieve werkomgeving creëren als werkgever? Daar hebben onze experts het Employee Wellness Program (EWP) voor gecreëerd. Investeer in het welzijn van jouw werknemers dankzij ons stappenplan.

Wacht niet langer en investeer in jouw medewerkers. Samen kunnen we een gezonde en gelukkige werkplek creëren die iedereen alleen maar ten goede komt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe ons Employee Wellness Program jouw organisatie kan transformeren!

Klaar om te investeren in het welzijn van je team? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Zet de eerste stap